Eigen vakantiewoning Berlijn Duitsland Nr. 9

De 2 kamer-vakantiewoning ligt in een pand met vijf etages, dat in 1998 werd gebouwd. Dit gebouw ligt aan een grote binnenplaats, die de Dircksenstraße met de populaire Neue Schönhauser Straße verbindt. De vakantiewoning is smaakvol ingericht en in een toptoestand.

Opmerkelijk is de glaswand naar de kamer, waardoor veel licht in de kamer valt. Het balkon van ongeveer 6 m² is 's zomers ideaal om op te ontbijten.Daar de vakantiewoning naar de binnenplaats gericht is, heeft u absoluut geen hinder van het verkeer op straat. Als u kleine kinderen heeft, mogen die in het speeltuintje met zandbak spelen, dat u vanaf het balkon in het oog hebt.

De vakantiewoning is compleet ingericht. Er is een kleine, praktische keuken, een badkamer met badkuip, een ruime woon/slaapkamer, een kleine hal en een balkon.

U zit nu midden in Berlijn. Dit is een ideale plek voor uitstapje naar alle kanten.

De 1 kamer vakantiewoning voor 4 personen, ongeveer 45 m², bevindt zich op de 5e etage. Uw huisdier mag u ook meebrengen. Er is een ruim balkon, waar het bij mooi weer goed toeven is. Roken is slecht op het balkon mogelijk.

De woonkamer is tevens een comfortabele slaapkamer met een extra groot bed van 1.60 x 2.00 m.
De slaapbank trekt u 's avonds uit tot een geriefelijk tweede dubbel bed voor twee personen. De lakens zijn bij de prijs inbegrepen.
De keuken is van alle gemakken voorzien, met fornuis/bakoven, koelkast, toaster, waterkoker en koffiezetapparaat. Natuurlijk zijn er voldoende potten, pannen en keukengerei om l zelf lekker te kunnen koken.
De badkamer heeft een badkuip met douche, wasbak en toilet. Als u zelf geen handdoeken mee wilt nemen, krijgt u deze voor 4,- € per set, d.w.z. voor een kleine en een grote handdoek.

Het juiste adres: Dircksenstraße, D-10178 Berlin-Mitte

Vrijetijdsbesteding:
thuis : als u uw notebook mee heeft, kunt u in de vakantiewoning gebruik maken van de draadloze Internetaansluiting. Natuurlijk is er TV, een DVD-player en een CD-player voor uw muziek.

in de omgeving: er is een enorme keuze aan restauranten, bars, café's etc. De bar "am to pm" biedt bijvoorbeeld 's morgens ontbijt aan en wordt 's avonds omgetoverd tot een dancing.

De vakantiewoning ligt op een uiterst gunstige plek, vanwaar u te voet al binnen twee minuten de stad kunt verkennen. U woont tussen de Alexander Platz en de Hackischer Markt. De Museumsinsel met o.a. het Bodemuseum en het Pergamonmuseum is binnen vijf minuten bereikbaar. Als u door de Lustgarten loopt, ziet u de imposante Dom voor u liggen. Met de S-Bahn bent u na twee haltes al bij het nieuwe, in 2006 geopende centrale station. Na een kleine wandeling staat u al bij de Brandenburger Poort. Via Unter den Linden komt u langs de Staatsopera, de Humboldtuniversiteit met zijn interessante boekenstalletjes, en tal van prachtige stadspaleizen.

Er is een tramhalte vlak bij de deur. Het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn dagtickets, 48-uur tickets en weektickets verkrijgbaar, waarmee u door heel Berlijn kunt reizen, zoveel u wilt. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen. Vanaf het station Hackescher Markt komt u overal naar toe.

bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

 

terug naar woningen in Berlijn