Appartement nr. 6 in Berlijn Charlottenburg

Deze drie-kamer-vakantiewoning voor max. 8 personen ligt in een rustige wijk. Er is een balkon bij en de woning heeft een mooi uitzicht. Tegelijkertijd woont u slechts 10 minuten loopafstand van het drukkere gedeelte van de Kurfürstendamm vandaan, met al zijn exclusieve zaken.

De vakantiewoning heeft een oppervlakte van 70 m² rn ligt in een zeer rustige omgeving. De aansluiting aan het openbaar vervoer is optimaal. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een pand uit 1930 met vijf verdiepingen, dat onder Monumentenzorg staat, omdat het in de stijl van de legendarische Bauhaus is gebouwd door de beroemde architekt Mendelssohn. Een gedeelte van dit gebouw staat bekend als het theater "Schaubühne am Ku'damm".

De drie individueel ingerichte kamers zijn geschikt voor max. 8 personen. In de grote, compleet ingerichte keuken met bakoven, waterkoker, koffiezetapparaat, toaster en koelkast kunt u uw eigen maaltijden klaarmaken. Koffie en thee staan gratis ter beschikking. De keuken heeft een aansluitend balkon.

In de badkamervindt u het toilet, een wasbak en een badkuip. U heeft drie slaapkamers tot uw beschikking, waarvan één kamer (23 m²) als woonkamer/slaapkamer is ingericht met een geriefelijke dubbele slaapbank, en klerenkast, een lage tafel en een zithoek. Er staat een groot dubbel bed van 140, resp. 160 x 200 cm. U heeft tv met kabelaansluiting en een kleine radio/cassette/CD-player.

In de eerste slaapkamer bevindt zich een hoogbed, een confortabele dubbele slaapbank, die u overdag kunt inschuiven, een klerenkast, een laag tafeltje en een zithoekje.

In tweede slaapkamer, origineel ingericht in de stijl van 1920, staan twee bedden (90 x 200 cm), een kaptafel, twee nachtkastjes, een klerenkast en een gemakkelijke stoel.

In de hal vindt u naast de garderobe een kast met boeken, informatie over Berlijn en een stadsplattegrond.

Beddegoed en vaatdoeken zijn inclusief. Voor handdoeken, mits zelf meegebracht, betaalt u 4,- € per set, d.w.z. voor een grote en een kleine handdoek.

U kunt op straat gratis parkeren. Er is ook een privé parkeerplaats voor max. 1 auto.

In de woning mag niet worden gerookt.

 

bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

terug naar woningen in Berlijn