Eigen centrale vakantieflat in Berlijn Mitte Nr. 10

De 1-kamer-vakantiewoning ligt in een pand met vijf etages, dat in 1998 werd gebouwd. Dit gebouw ligt aan een grote binnenplaats, die de Dircksenstraße met de populaire Neue Schönhauser Straße verbindt. De vakantiewoning is smaakvol ingericht en in een toptoestand.

Het is een werkelijk mooie woning die liefdevol is ingericht. Heel bijzonder is een glaswand van de kamer, waardoor er veel licht naar binnen valt. Het balkon van ongeveer 6 m² is 's zomers ideaal om op te ontbijten.Daar de vakantieflat naar de binnenplaats gericht is, heeft u absoluut geen hinder van het verkeer op straat. Als u kleine kinderen heeft, mogen die in het speeltuintje met zandbak spelen, dat u vanaf het balkon in het oog hebt.

De vakantiewoning is compleet ingericht. Er is een kleine, praktische keuken, een badkamer met badkuip, een ruime woon/slaapkamer, een kleine hal en een balkon.

U zult zich vanaf het eerste ogenblik thuisvoelen als een echte Berlijner.

1 kamer vakantiewoning voor 4 personen, ongeveer 55 m² , op de begane grond. Uw huisdier mag u ook meebrengen. Er is een ruim balkon, waar het bij mooi weer goed toeven is. Roken is slecht op het balkon mogelijk.

De woonkamer is tevens een comfortabele slaapkamer met een extra groot bed van 1.60 x 2.00 m.
De slaapbank trekt u 's avonds uit tot een geriefelijk tweede dubbel bed voor twee personen. De lakens zijn bij de prijs inbegrepen.
De keuken is van alle gemakken voorzien, met fornuis/bakoven, koelkast, toaster, waterkoker en koffiezetapparaat. Natuurlijk zijn er voldoende potten, pannen en keukengerei om l zelf lekker te kunnen koken.
De badkamer heeft een badkuip met douche, wasbak en toilet. Als u zelf geen handdoeken mee wilt nemen, krijgt u deze voor 4,- € per set, d.w.z. voor een kleine en een grote handdoek.

Het juiste adres: Dircksenstraße, D-10178 Berlin-Mitte

Vrijetijdsbesteding:
thuis : als u uw notebook mee heeft, kunt u in de vakantiewoning gebruik maken van de draadloze Internetaansluiting. Natuurlijk is er TV, een DVD-player en een CD-player voor uw muziek.

in de omgeving: is er een enorme keuze om gezellig uit eten te gaan. U bevindt zich in de Spandauer Vorstadt, die bekend is vanwege zijn uitgaansleven. De Hackescher Markt is het centrale plein in deze buurt. Groot is de keuze aan bars, café's, terrasjes, etc. De bar "am to pm" biedt bijvoorbeeld 's morgens ontbijt aan en wordt 's avonds veranderd in een dancing.

De vakantiewoning ligt op een ideale plek, vanwaar u te voet al binnen twee minuten de stad kunt verkennen. Vanaf het station Hackescher Markt komt u overal naar toe. Met de S-Bahn bent u na twee haltes al bij het nieuwe, in 2006 geopende centrale station.

U kunt de omgeving ook heel goed per voet verkennen. Na een kleine wandeling via de Museumsinselstaat u al op de beroemde boulevard Unter den Linden .

Er is eveneens een tramhalte vlak bij de deur. Het openbaar vervoer is uitstekend. Er zijn dagtickets, 48-uur tickets en weektickets verkrijgbaar, waarmee u door heel Berlijn kunt reizen, zoveel u wilt. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen.

bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

 

terug naar woningen in Berlijn