Centraal gelegen vakantieflat in Berlijn nr. 10

Hier, in de Spandauer Vorstadt, bevindt u zich midden in de bruisende stad, hier is het uitgaanscentrum, hier heerst een gezellige drukte, die zo typisch is voor Berlijn. Het is een Mekka voor kunstliefhebbers, u vindt hier talrijke kleine galerijen. In de Scheunenviertel woonden vroeger veel Joden. Hier bevindt zich het oude Joodse kerkhof. De wijk grenst aan de Alexanderplatz, waar u Galerie Kaufhof en het onlangs geopende Alexis met meer dan 180 shops vindt.

U zit vlak bij de de beroemde boulevard "Unter den Linden", met tal van gezellige café's en terrasjes waar u kunt verpozen. Op de Museumsinsel staan o.a. het onlang heropende Bodemuseum en het Pergamonmuseum. Voor de Humboldt-Universiteit is in de weekenden een interessante boekenmarkt.

Twee minuten wandelen en u staat al in de populaire "Oranienburger Straße" met talloze restauranten, bars, clubs en café's. Hier bevindt zich de Nieuwe Synagoge uit het jaar 1866 met zijn imposante gouden koepel, het alternatieve culturele centrum "Tacheles", het vroegere Postfuhramt met met wisselende expositie's.

Bezoekt u de gerestaureeerde "Hackesche Höfe", negen met elkaar verbonden binnenplaatsen met boutiquen, restauranten, een bioscoop, een theater en een keur aan modezaken.

 


bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

 

terug naar woningen in Berlijn