Centraal gelegen vakantiewoning in Berlijn nr. 4

Hier, in de Spandauer Vorstadt, bevindt u zich midden in de bruisende stad, hier is het uitgaanscentrum, hier heerst een gezellige drukte, die zo typisch is voor Berlijn. Drukke winkelstraten wisselen zich af met rustige parkjes, die gemakkelijk per voet of met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Het is een stuk Berlijn, waar de laatste jaren veel gebouwen zijn gerestaureerd en architektonisch interessante nieuwbouw is ontstaan.

Hier kunt u de historische architectuur verkennen aan de beroemde boulevard "Unter den Linden", met tal van gezellige café's en terrasjes waar u kunt verpozen. Op de Museumsinsel
staan o.a. het onlang heropende Bodemuseum en het Pergamonmuseum. Voor de Humboldt-Universiteit is in de weekenden een interessante boekenmarkt.

Twee minuten wandelen en u staat al in de populaire "Oranienburger Straße" met talloze restauranten, bars, clubs en café's. Hier bevindt zich de Nieuwe Synagoge uit het jaar 1866 met zijn imposante gouden koepel, het alternatieve culturele centrum "Tacheles", het vroegere Postfuhramt met wisselende expositie's.

U houdt van winkelen? Op het Alexanderplein vindt u Galerie Kaufhof en het onlangs geopende winkelcomplex Alexis met meer dan 180 shops In de andere richting ontdekt u de gerestaureeerde "Hackeschen Höfe", negen met elkaar verbonden binnenplaatsen met boutiquen, restauranten, een bioscoop, een theater en een keur aan modezaken.

 


bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

terug naar woningen in Berlijn