Vakantiewoning in Berlijn Duitsland Nr. 1

De 1 kamer-vakantiewoning ligt in een huis met vijf verdiepingen, dat in 1998 werd gebouwd. Dit gebouw ligt aan een grote binnenplaats, die de Dircksenstraße met de populaire Neue Schönhauser Straße verbindt. De vakantiewoning is smaakvol ingericht en in een toptoestand.

Verder is het een werkelijk mooie plek en liefdevol ingericht. Opmerkelijk is de glaswand van de kamer, waardoor veel licht in de kamer valt. Het balkon van ongeveer 6 m² is 's zomers ideaal om op te ontbijten.Daar de vakantiewoning naar de binnenplaats gericht is, heeft u absoluut geen hinder van het straatlawaai. Als u kleine kinderen mee heeft, dan kunnen die ook gebruik maken van een speeltuintje met zandbak, dat u vanaf het balkon kunt gadeslaan.

De vakantiewoning is compleet ingericht. Er is een kleine, aardige keuken, een badkamer met badkuip, een ruime woon/slaapkamer, een kleine hal en een balkon.

U zult zich dadelijk thuisvoelen als een echte Berlijner.

1 kamer vakantiewoning voor 4 personen, ongeveer 45m² , op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Uw huisdier is eveneens welkom. Er is een mooi balkon om buiten te zitten en te genieten van het mooie weer. Roken is slecht op het balkon mogelijk.

De woonkamer is tevens een comfortabele slaapkamer met een extra groot bed van 1.60 x 2.00 m.
De slaapbank trekt u 's avonds uit tot een geriefelijk tweede dubbel bed voor twee personen. De lakens zijn bij de prijs inbegrepen.
De keuken geeft u de mogelijkheid het eten net als thuis te koken, met fornuis/bakoven, koelkast, toaster, waterkoker en koffiezetapparaat. Potten, pannen en keukengerei zijn vanzelfsprekend aanwezig.
De badkamer heeft een badkuip met douche, wasbak en toilet. U kunt handdoeken aanvragen, voor 4,- € per set, d.w.z. voor een kleine en een grote handdoek

Het juiste adres: Dircksenstraße, D-10178 Berlin-Mitte

Vrijetijdsbesteding:
thuis : als u uw notebook mee heeft, kunt u in de vakantiewoning gebruik maken van de draadloze Internetaansluiting. Natuurlijk is er TV, een DVD-player en een CD-player voor uw muziek.

in de omgeving: er zijn restaurants te kust en te keur, bars, café's etc. De bar "am to pm" biedt bijvoorbeeld 's morgens ontbijt aan en verandert 's avonds in een dancing.

De vakantiewoning is een ideale plek om voor een verkenningstocht door Berlijn te starten.
Potsdamer Platz, de Brandenburger Poort, de Berlijnse Dom, het Museumseiland, Alexanderplatz, gewoon teveel om op te noemen, kunnen gemakkelijk te voet worden bereikt of hooguit na twee haltes met de bus, metro, S-Bahn of tram. Er zijn dagtickets, 48-uur tickets en weektickets verkrijgbaar, waarmee u door heel Berlijn kunt reizen, zoveel u wilt. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen. Vanaf het station Hackescher Markt komt u overal naar toe.

 
bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

terug naar woningen in Berlijn