Centraal gelegen vakantiewoning in Berlijn Nr 1

Deze woning ligt in het hartje van Berlijn, in het populairste gebied voor toeristen.

Hier is altijd wat te doen, ononderbroken aktiviteiten, die een levendige metropool kenmerken. Drukke winkelstraten wisselen zich af met rustige parkjes, die gemakkelijk per voet of met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Het is een stuk Berlijn, waar de laatste jaren veel woningen zijn gerestaureerd en architektonisch interessante nieuwbouw is ontstaan.

Hier vindt U bijvoorbeeld de indrukwekkende gebouwen van de beroemde boulevard "Unter den Linden", met tal van gezellige café's en terrasjes naast een uitgebreid aanbod aan musea.

Twee minuten wandelen in de andere richting en u staat al in de populaire "Oranienburger Straße" met talloze restauranten, bars, clubs en café's. Hier bevindt zich de Nieuwe Synagoge uit het jaar 1866 met zijn imposante gouden koepel, het alternatieve culturele centrum "Tacheles", het vroegere Postfuhramt met met expositie's en vele andere bezienswaardigheden, zoals AquaDome en het Sealife-Center.

U houdt van winkelen? Hier vindt u zowel het recent geopende winkelcomplex Alexis aan de oostkant van het Alexanderplein met meer dan 180 shops als ook de prachtige gerestaureeerde "Hackeschen Höfe", negen met elkaar verbonden binnenplaatsen met boutiquen, restauranten, een bioscoop, theater en modezaken, waar u in een mum van tijd bent.

 


bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

 

terug naar woningen in Berlijn