Centraal gelegen flat in Berlin Mitte nr.11

Deze vakantiewoning bevindt zich in een pand, dat onder Monumentenzorg staat. Het ligt aan de befaamde vroegere Stalin-Allee, de tegenwoordige Karl-Marx-Allee. De imposante Staußberger Platz met een grote fontein ligt direkt voor uw huisdeur. In de ingang van het pand bevindt zich een prachtige pompeuze Jugendstillamp en een echt Tibetaans tapijt.


De woning, die aan de straatzijde ligt, bevindt zich op de 6e etage en heeft twee woon/slaapkamers, een badkamer, keuken, hal en balkon. De woning is stijlvol met chinese meubels ingericht, de eerste kamer heeft een grote ontbijttafel met zes stoelen, een schrijfburo, een slaapsofa voor twee personen en een grote chinese wandkast.

In de tweede kamer staat eveneens een chinese wandkast, een chinese klerenkast en dressoir met een plasmascherm-TV. Er staan twee 90x200 cm grote bedden en twee nachtkastjes en twee gemakkelijke stoelen. Hier heeft u toegang tot een van de beide balkons met twee balkonstoelen.

In de compleet ingerichte keuken staan een elektr. kookfornuis, bakoven, koffiezetapparaat, elektr. waterketel, toaster, afwasmachine en koelkast.
De flat ligt aan de Staußberger Platz in het distrikt Mitte-Friedrichshain, op een km afstand van het Alexanderplein, het hart van Oost-Berlijn.

De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een wasmachine.


De woning biedt met 64 m² oppervlakte plaats voor vier personen. Deze stijlvolle en zorgvuldig gerenoveerde woning met twee balkons is van alle comfort voorzien.De vakantiewoning ligt aan de achterkant van het voorste gebouw, met uitzicht op een rij bomen, zodat u geen last heeft van de drukte op straat.

U heeft veel restauranten en shoppingmogelijkheden in de buurt. Het onlangs geopende Alexia met 180 shops ligt op loopafstand. In het pand zelf is een pas geopende Biomarkt. U heeft een perfekte aansluiting aan het metrostation Staußberger Platz.

Er is een fietsenhok op de begane grond, zodat u uw fiets veilig en gemakkelijk kwijt kunt.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

terug naar woningen in Berlijn