Gunstige vakantiewoning in Berlijn Nr 3

U zit hier midden in de bruisende metropool Berlijn. Deze wijk is bijzonder in trek bij de toeristen, want u zit hier midden in het centrum. Hier zijn de laatste jaren veel woningen prachtig gerestaureerd en er is architektonisch interessante nieuwbouw is ontstaan.

U zit overigens niet ver van de beroemde boulevard "Unter den Linden", met tal van gezellige café's en terrasjes naast een uitgebreid aanbod aan musea. Te voet of slecht één halte met de S-Bahn, u bent er in een wip. U vindt hier de Staatsopera en de imposante Dom.

Binnen twee minuten bent al in de populaire "Oranienburger Straße" met talloze restauranten, bars, clubs en café's. Hier bevindt zich de Nieuwe Synagoge uit het jaar 1866 met zijn imposante gouden koepel, het alternatieve culturele centrum "Tacheles", het vroegere Postfuhramt met met expositie's en vele andere bezienswaardigheden.

U houdt van winkelen? Hier vindt u zowel het onlangs geopende winkelcomplex Alexis aan de oostkant van het Alexanderplein met meer dan 180 shops als ook de onder Monumentenzorg staande "Hackeschen Höfe", negen met elkaar verbonden binnenplaatsen met boutiquen, restauranten, een bioscoop, theater en modezaken, waar u in een mum van tijd bent.

 


bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
Inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

terug naar woningen in Berlijn