Centraal gelegen vakantiewoning Berlijn nr. 7

Het appartement ligt in een rustige parallelstraat van de beroemde Kurfürstendamm. De straat loopt uit in de villawijk van het Grunewald. U zit hier werkelijk heel centraal en het openbaar vervoer is uitstekend. Er is een direkte buslijn naar de beursgebouwen (Messegelände ICC). De dubbeldekkers lijn 119 en 129 rijden langs de Kurfürstendamm en de grote winkelstraat Tauentzien, waar u in het grote warenhuis KaDeWe uren kunt vertoeven. De levensmiddelafdeling op de 6e verdieping is de grootste ter wereld.

Ook de zijstraten van de Kurfürstendamm, met mooie pompeuze gebouwen van rond 1900 zijn een kijkje waard. U vindt hier talloze boutiquen, gezellige café's, restauranten en terrasjes. Vanuit Café Kranzler heeft u een mooi uitzicht over de Kurfürstendamm. De Gedächtniskirche, een ruine sinds de Tweede Wereldoorlog, is het centrale punt van de City West. Aansluitend vindt u het Europacenter, een winkelcentrum met talrijke terrasjes.

Niet te vergeten de dierentuin met een groot Aquarium, die zich tegenover het station Zoologischer Garten bevindt. In de Kantstraße bevindt zich het Theater des Westens, waar musicals worden opgevoerd en de Savignyplatz is een tip voor de avond. Hier vindt u diverse café's, eetgelegenheden en terrasjes. In de Suarezstraße, in het gedeelte ten noorden van de Kantstraat, zijn talrijke antiekzaken. Neemt u eens een kijkje bij Spitze, met originele kledingstukken van de jaren twintig tot de jaren zestig.

 

 

 

 

 

bellen ++49-30-893-1395        ma.-vr. van 10 tot 19 uur       Ariane Schmitz        email
Contact
inrichting
Omgeving
Prijs
Service
Beknopt overzicht
Algemene voorwaarden

Meer foto's

terug naar woningen in Berlijn